2
Menù MenukaartAntipastiVoorgerechtenPANE CON CREMEVega | 4,50 | brood met tapenades en kruidenboter |
ANTIPASTI BUON GUSTO (2 personen) | 20,00 | gegrilde groenten, kaas, vis en Italiaanse vleeswaren |
CARPACCIO VAN OSSENHAAS | 12,90 | rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise |
CARPACCIO DI TONNO (ALBACORE) | 13,50 | witte tonijn carpaccio met balsamicoparels en watermeloen |
INSALATA DI GAMBERETTI E MANGO | 11,80 | salade met scampi, verse mango en pittige mangodressing |
INSALATA CAESAR | 12,50 | salade met gerookte kip, ei, sardientjes en croutons |
INSALATA CON FORMAGGIO DI CAPRAVega | 11,80 | salade met geitenkaas, honing en walnoten |
ZuppeSoepenZUPPA DI PESCE | 7,50 | rijk gevulde vissoep |
ZUPPA DI POMODOREVega | 5,50 | soep van San Marzano tomaten met pestoroom |
PrimiTussengerechtenSPAGHETTI CASIO E PEPEVega | 11,80 | spaghetti met peper, olijfolie en pecorino |
RAVIOLI AL BURRO SALVIAVega | 13,80 | ravioli in salieboter met Parmezaan |
LASAGNE AL FORNO | 12,80 | lasagne met rundergehakt en kaas |
PASTA ALLA BOLOGNESE | 12,50 | pasta met rundergehakt en tomatensaus |
RISOTTO CON FUNGHIVega | 12,50 | risotto met paddenstoelen |
SecondiHoofdgerechtenFILETTO D'ANATRA CON SUGO DI PORTO | 24,50 | eendenborst met portjus en aardappeltjes |
FILETTO DI MANZO CON SUGO TARTUFFO | 25,50 | runderhaaspuntjes met truffeljus en aardappeltjes |
DUO DI PESCE | 22,50 | coquilles en roodbaarsfilet met risotto en witte wijnsaus |
BRANZINO GRIGLIO CON HERBE | 26,00 | gegrilde zeebaars gevuld met verse kruiden, olijven en citroen, geserveerd met pasta |
DolceDessertsTORTE DI CHOCOLATAVega | 7,00 | chocoladetaart met vanille-ijs |
FRAGOLE CON CREMA BALSAMICO E MASCARPONEVega | 8,00 | aardbeien met mascarpone-crème en balsamico |
DAME BIANCAVega | 7,00 | verst vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom |
COUPE ALLA FRAGOLAVega | 7,50 | vers vanille-ijs met aardbeien |
SGROPPINOVega | 7,00 | spoom van citroenijs, prosecco, wodka en limoncello |
FORMAGGIO MISTIVega | 14,50 | verschillende soorten Italiaanse kaas |
|