Menù
Menukaart

AntipastiVoorgerechten

PANE CON CREMEVega4,50
brood met tapenades en kruidenboter
ANTIPASTI BUON GUSTO (2 personen)20,00
gegrilde groenten, kaas, vis en Italiaanse vleeswaren
CARPACCIO VAN OSSENHAAS12,90
rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
CARPACCIO DI TONNO (ALBACORE)13,50
witte tonijn carpaccio met balsamicoparels en watermeloen
INSALATA DI GAMBERETTI E MANGO11,80
salade met scampi, verse mango en pittige mangodressing
INSALATA CAESAR12,50
salade met gerookte kip, ei, sardientjes en croutons
INSALATA CON FORMAGGIO DI CAPRAVega11,80
salade met geitenkaas, honing en walnoten

ZuppeSoepen

ZUPPA DI PESCE7,50
rijk gevulde vissoep
ZUPPA DI POMODOREVega5,50
soep van San Marzano tomaten met pestoroom

PrimiTussengerechten

SPAGHETTI CASIO E PEPEVega11,80
spaghetti met peper, olijfolie en pecorino
RAVIOLI AL BURRO SALVIAVega13,80
ravioli in salieboter met Parmezaan
LASAGNE AL FORNO12,80
lasagne met rundergehakt en kaas
PASTA ALLA BOLOGNESE12,50
pasta met rundergehakt en tomatensaus
RISOTTO CON FUNGHIVega12,50
risotto met paddenstoelen

SecondiHoofdgerechten

FILETTO D'ANATRA CON SUGO DI PORTO24,50
eendenborst met portjus en aardappeltjes
FILETTO DI MANZO CON SUGO TARTUFFO25,50
runderhaaspuntjes met truffeljus en aardappeltjes
DUO DI PESCE22,50
coquilles en roodbaarsfilet met risotto en witte wijnsaus
BRANZINO GRIGLIO CON HERBE26,00
gegrilde zeebaars gevuld met verse kruiden, olijven en citroen, geserveerd met pasta

DolceDesserts

TORTE DI CHOCOLATAVega7,00
chocoladetaart met vanille-ijs
FRAGOLE CON CREMA BALSAMICO E MASCARPONEVega8,00
aardbeien met mascarpone-crème en balsamico
DAME BIANCAVega7,00
verst vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom
COUPE ALLA FRAGOLAVega7,50
vers vanille-ijs met aardbeien
SGROPPINOVega7,00
spoom van citroenijs, prosecco, wodka en limoncello
FORMAGGIO MISTIVega14,50
verschillende soorten Italiaanse kaas