Over Buon Gusto

Buon Gusto is het restaurant waar Andrea Höller, geboren in Oostenrijk, jarenlang van droomde. Ze deed ruim 25 jaar horecaervaring op voordat ze in 2015 de stap naar zelfstandig ondernemerschap zette. De Italiaanse keuken is haar grote liefde.

In het hart van Bergeijk vindt u, op een schitterende plek aan de markt, Italiaans restaurant Buon Gusto. Hier komt alles samen waar Andrea en haar vakkundige team voor staan: authentieke Italiaanse gerechten, gemaakt van pure en verse ingrediënten zonder opsmuk.

De gastvrije bediening met een persoonlijke benadering maakt dat iedere gast zich welkom voelt in een ongedwongen sfeer. Team Buon Gusto bestaat uit mensen met passie voor het vak, kennis van gerechten, smaken en bijpassende wijnen. Gasten komen hier graag terug, wat voor ons het grootste compliment is om te krijgen.

Benieuwd naar Buon Gusto? U bent van harte welkom voor lunch of diner!

PS. Iets te vieren of een andere speciale gelegenheid? Denk dan ook eens aan een high wine, aangeklede borrel, verrassingsmenu met wijnarrangement, Dine & Wine of catering op locatie. We denken graag met u mee.

Team Buon Gusto