Over Buon Gusto

Buon Gusto is het restaurant waar Andrea Höller jarenlang van droomde. Ze deed ruim 25 jaar horecaervaring op voordat ze in 2015 de stap naar zelfstandig ondernemerschap zette. In maart 2021 heeft Andrea naast het restaurant een ijssalon geopend met de naam Gelato Buon Gusto. In December 2022 is het restaurant overgenomen door Paul Theus.  De Italiaanse keuken is zijn grote liefde. 

In het hart van Bergeijk vindt u, op een schitterende plek aan de markt, Italiaans restaurant Buon Gusto en ijssalon Gelato Buon Gusto. Hier komt alles samen waar Andrea en Paul en hun vakkundige team voor staan: authentieke Italiaanse producten, gemaakt van pure en verse ingrediënten zonder opsmuk.

De gastvrije bediening met een persoonlijke benadering maakt dat iedere gast zich welkom voelt in een ongedwongen sfeer. Team Buon Gusto bestaat uit mensen met passie voor het vak, kennis van gerechten, producten, smaken en bijpassende wijnen. Gasten komen hier graag terug, wat voor ons het grootste compliment is om te krijgen.

Benieuwd naar Buon Gusto? U bent van harte welkom voor lunch, diner of een heerlijk ijsje, coupe of wafel met koffie/thee of fris!